Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

AFM banner icon

Koert Jansen

Directeur

Koert Jansen heeft uitgebreide ervaring op het gebied van impact investeren in ontwikkelingslanden. Hij werkte onder andere 18 jaar voor Triodos Bank en was daar verantwoordelijk voor het Triodos Sustainable Trade Fund. Koert is een liefhebber van Arabica Bourbon koffie uit Rwanda. Net als Wietse heeft hij voor zijn koffie een eigen, lokale leverancier (u mag mij bellen voor het adres!).

Arjen Bulk

Relatiemanager

Arjen onderhoudt een groot netwerk van Nederlandse donoren en social impact investeerders. Hij weet als geen ander de juiste mensen aan elkaar te koppelen. En heeft een grote passie voor inclusieve economische ontwikkeling waarbij kleine boeren betrokken worden in de waardeketen. Hij drinkt vooral de Woord & Daad koffie, van PAC uit Nicaragua.

Wietse van Tilburg

Investment manager

Wietse van Tilburg heeft een brede ervaring in investeren en managen van nieuwe agrarische ondernemingen in ontwikkelingslanden. Hij werkte onder andere in Londen als investment manager voor AgDevCo, een social impact investeerder, en heeft managementervaring in agri-projecten in Ethiopië en Mozambique. Wietse is een liefhebber van Cafe Sol koffie uit Mozambique.

Gerrit Kuiper

Investment Manager

Gerrit Kuiper heeft bijna 20 jaar bij ABN AMRO Bank gewerkt, waar hij zowel in de particuliere als in de zakelijke financiële dienstverlening ervaring heeft opgedaan. Gerrit is gecertificeerd financieel planner. Als relatiemanager in de Food sector heeft hij bedrijven begeleidt bij het financieren van de onderneming, het inperken van (bedrijfs)risico’s en het omgaan met betalingsverkeer. Gerrit heeft een grote passie voor koken én eten. “Eigenlijk vind ik alles wat met eten te maken heeft fascinerend, de productie, de handel, de bereiding en het eindstation…”.

Mariëlle Kuiper

Marketeer

Mariëlle Kuiper groeide op als tuindersdochter en kreeg zo de liefde voor de agrarische sector met de paplepel ingegoten. Gecombineerd met haar passie voor duurzaamheid en rechtvaardigheid maakt dit dat de werkwijze van het Fair Factory Development Fund haar na aan het hart ligt. Mariëlle heeft brede ervaring op het gebied van marketing en communicatie, zowel in het bedrijfsleven als in de non-profit sector.

Fair Factory manifest

Uit ervaring weten we hoe belangrijk de lokale verwerking van landbouwproducten is. En hoe belangrijk samenwerking en gedeelde waarden daarbij zijn. U leest onze visie in het Fair Factory Manifest.

Lees het manifest