Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

AFM banner icon

Aanmelden Seminar

Dr. ir. Jan van der Stoep (Barendrecht, 1968) studeerde biologie aan Wageningen University & Research en filosofie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In 2005 promoveerde hij op het proefschrift ‘Pierre Bourdieu en de politieke filosofie van het multiculturalisme’ (Kok, Kampen).

Hij publiceerde op het gebied van techniekfilosofie, normatieve professionalisering, media en religie, corporate identity en journalistiek. Naast zijn professionele taken bekleedt hij diverse nevenfuncties. Zo was hij onder andere voorzitter van het Wetenschappelijk Instituut van de ChristenUnie en voorzitter van A Rocha Nederland, een christelijke natuurbeweging.

Hierna geven we graag een inspirerende presentatie over een recent bezoek aan de Ghanese kokosnoot-verwerker Melach. In de ontstaansgeschiedenis van dit bedrijf speelde een Israëliër genaamd Boaz een bijzondere rol. Het bedrijf exporteert nu succesvol biologische kokosnoot-olie en verschillende bijproducten. De bedrijfsvoering is volledig circulair. We hopen dat we via het scherm met oprichter Michael Annan – een bevlogen, christelijke ondernemer – in gesprek kunnen gaan.

Bent u geïnteresseerd in ons fonds en wilt u graag komen? Meld u dan aan via het formulier op deze pagina. U ontvangt dan van ons een uitnodiging met locatie en exacte tijden.